tirsdag 9. mars 2010

HVEM AV DERE.....

Er det som har sendt snø ned til oss i Korea???
I dag våknet vi til snø. Snø i Okpo!!! Det skjer bare ikke.
Da Atle skulle på jobb i dag, og kom inn og sa at det var snø ute, trodde jeg virkelig at han køddet.

V
i hadde hørt rykter om at det skulle snø i fjellene, men dette er jo ikke i fjellene. Dette er nede, sør i korea, Okpo. Vi skal ha sol og vår nå vi. Herreminhatt denne jordkloden er forvirret. Håper virkelig alle dere kildesorterer. Det gjør i hvertfall jeg, for harde livet. Oscar skal tross alt vokse opp på denne jordkloden.

Oscar prøver faktisk å kildesortere litt selv også han. På lørdag lå han og lekte på stuegulvet, jeg var inne på kontoret og styrte med klesvasken. Da merker jeg at det er veldig stille i stuen, dette kan ikke være bra. Når jeg titter inn ligger Oscar på stuegulvet, og han er helt svart rundt munnen. Hva i all vide verden tenker jeg....
Da har han fått tak i et blad som lå på stuebordet, det har han revet opp, og spist en halv side. Jeg river bladet fra han og kjenner rundt i munnen for å få ut eventuelle rester. Jeg finner ingenting, men han sitter og smatter og det faller svarte biter ut. Så jeg legger han på ryggen på gulvet, og da ser jeg at han har noe i ganen. Jeg tvinger munnen hans opp, og sliter ut en stor klump med papir. Han hadde tydligvis tenkt å hamstre den store papirbiten til senere....Luringen.
Han begynner å bli en liten rampegutt. I går krøp han flere ganger bort til en blomst og ristet og dro i potten. Best den blomsten blir flyttet, så den ikke blir Oscar-middag.
For han er glad i mat. Jomser i seg både frokost og middag. Deilig deilig. Grøt med banan er favoritten. Og når det først er mat så spiser han med HELE ansiktet. Men det gjør ikke noe, for han er like søt. Og nå er det jaggu tid for mat igjen....


Ha en fin dag dere, snø eller ei...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar