fredag 22. januar 2010

LITT FORSINKET GODT NYTT ÅR ALLE I HOP!


G
odt nytt år folkens, i år gikk vi forsiktig inn i det nye året med våre gamle naboer og gode venner Rune og Ann Cathrine, veldig kjekt. Tusen takk for deilig kalkun og koselig kveld!
Tenk nå er vi i 2010!!!Syntes det bare er ett kvarter siden alle var dritt redd for at verdens skulle rase sammen når vi rundet 2000-tallet! Og her sitter vi altså 10 år etter, er gift, har barn, har solgt hus, og bor i utlandet! Hva skjedde? Hvor ble det av tiden?
Her en dag gikk det opp for meg at jeg snart runder 30 år. Jeg ble litt skremt. Tror ikke Atle syntes det var noe moro at jeg klagde sånn over å bli 30, men så mener jo han at 35 er det nye 20. Han om det.... ;o)

Oscar liten er 1/2 år neste uke, hva skjedde med tiden der? Jeg syntes han nettopp ble født jeg.
Noen dager er det rett og slett skremmende hvor fort tiden går. Plutselig sitter man der i underbuksen på gamlehjemmet og funderer over hvorfor man hele tiden var så bekymret og gledet seg fremover...Grip dagen! Gled deg over det som er her og nå!!!
I dag er det litt trist og tomt her, tante Lena og onkel Joachim dro tilbake til Kypros, og Atle dro en tur til Norge. Så her sitter Oscar og mor helt alene i hele verden i Okpo! MEN, vi gleder oss over at kafeen er rett nede i gaten og tar oss en trilletur med Christine og Henning, så vi er ikke SÅ aleine likevel!

Sender en liten "takk for sist" til alle vi fikk tid til å treffe når vi var hjemme. Sender også en kjempe stor tusen takk klem til mamma og pappa som alltid ordner og fikser og gir oss tak over hodet og masse god mat og kos! Dere er alle tiders!!! We love u!
Her er ett bilde av morfar og favorittnissen hans...

Veldig kjekt å se alle sammen hjemme. Bare så kjedelig at ikke tiden strakk mer til. Vi hadde det i grunn alt for travelt, 2-3 avtaler hver dag! Puuuhhh! Oscar følte sikkert at det var 6 uker med inn og ut av bilen, stakkars liten. Jaja, han er no så snill og sier ikke så mye.
Når vi kom tilbake til Korea måtte han ta noen vaksiner. En i hvert lår. Når han fikk den første vaksinen satt han noen sinte øyner i sykepleieren. Når den andre vaksinen kom skrek han i 30 sekunder, og så var det greit. Han er en liten tøffing. Måtte til øyelege en tur også, han hadde fått seg en liten "inpection", som koreanerne sier, på øyet. Hos legen måtte han sitte med haken på en bøyle så legen kunne se på øyet hans, som hos optikeren. Oscar satt der som et lite lys med haken på bøylen. No problem!
Håper det forsetter i disse baner. Da tror jeg lille Mr.liten blir svigermors drøm delux!!

Onkel Joachim og tante Lena har vært her i 2 uker, tiden flyr gitt. Tror de syntes det var litt deilig med ferie langt vekk i stan, dette er jo ikke akkurat verdens navle, så det er ikke såååå mye å finne på her, men jeg tror de syntes det var heeeeelt greit. Så det ble en del spill, filmer og UNO. Fin ferie. Fikk oss også en tur til Busan fra fredag til søndag. Feiret bursdagen til Joachim med 7 retters middag og champis! yummi!!!
Ble en tur på Fridays på fredag, noe som føles helt riktig. Vi var litt seint ute, så de hadde i grunn tenkt å stenge når vi kom kl.2200, men Atle kastet seg som en sprinter, med brystet først, over streken, så vi kom oss inn ca.2159. Onkel, svensken og trulto (jeg), kom løpene etter opp rulletrappen som stod stille. Det var da jeg forstod at jeg må begynne å jogge igjen. Pust og pes.
Men jeg valgte å vente til over helgen i hvertfall....
På sidebordet vårt på Fridays satt det en liten familie der minstegutt hadde fødselsdag. De ansatte på Fridays kom med iskake og sang bursdagssangen. Vi klappet og hadde det festelig med de. Plutselig står den lille bursdagsgutten ved siden av bordet vårt, slenger en halv iskake på bordet, vender på helen og forsvinner før vi har fått sagt "TÆNK JU"!
Søt er de i hvertfall! Vi fikk is til dessert, og den gikk ned på høykant. Svensken, nordmannen, onkel og trulto hugget innpå fra hver sin kant, og isen forsvant.

Lørdagen var vi på markedet så svensken fikk seg noen parykker. Ble mye latter av de resten av oppholdet i korea.
Søndagen var vi på verdens største shoppingsenter. Da vi hadde oss en liten lunch kom det en noget kraftig koreanerdame bort til bordet vårt og gliser så øynene forsvant helt og spør; where are you from? Jeg snur meg mot henne og svarer: Norway! Hun gliser enda mer, ler og klapper i hendene og sier: I love you. Deretter kommer hun mot meg og gir meg en stor klem.
Herlig! Akkurat det jeg trengte, følte for en klem av en koreaner akkurat nå. Takk for det!
Jaja, de er jo søte da, selv om jeg ikke tror denne koreaneren var helt med sine fulle fem.
Helgen var i hvertfall komplett, så nå kunne vi vende tilbake til herlige Okpo, til mer sofa, kafè og UNO!

Har nesten følt jeg også har hatt litt ferie når de har vært her, det er godt med litt avlastning. Og er det noen som liker å dille og dulle med lille tassen så er det virkelig onkel og tante. Dille dull og kos dagen lang :o)
Og lille Oscar nyyyyyter det!!

Han har dessuten funnet en ny favoritt aktivitet, som er å sutte på tærene sine. Herlig. Han har for øvrig ganske sure tær også, kanskje han føler for at de trenger en vask litt oftere...
Han er også blitt veldig ivrig etter å rulle fra rygg til mage, og er blitt kjempe flink bare de 2 siste ukene. Mamma sin store, flinke gutt!Yes, yes! Nå er det en liten som ligger i sengen sin og synger og traller, så vi får vel få han opp og ut i litt frisk luft.
God helg alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar