søndag 29. november 2009

HOME SWEET HOME!

Da er vi hjemme på Sotra. Deilig deilig!
Rart at man kan savne fiskeboller, så i dag er det det som er på menyen.
Ellers går dagene i ett. Besøker her og besøker der. Lunsjdater og kveldsdater.
Men det er veldig koselig å se alle igjen. Har savnet alle sammen.
I går reiste Atle tilbake til korea. Tror det var litt tungt å reise fra lille gutt. Ikke så rart, han er jo vår lille skatt. Oscar kommer nok til å savne pappaen sin.
Men nå kommer no onkel snart til Bergen. Onsdag går han inn for landing på flesland.
Spørs om han får en like bra velkomst som vi gjorde. Da vi kom ut den magiske døren på Flesland stod det en hel gjeng og ventet på oss. Dvs vi så bare Rune, for de to andre nekene stod og finste og gjemte seg bak en båt som stod på utstilling. Men Herrejesusilondon det var godt å se Janne og Svein Henning i går. Tårene lå løst, og som Janne sa; jeg tror vi har savnet hverandre mer enn vi ante. Så sant, så sant...
Det er deilig å være hjemme i mange uker nå så jeg får tid til å se alle våre gode venner.

Turen hjem gikk rett og slett utrolig bra. Oscar oppførte seg eksemplarisk, men hvem gjør ikke det når en får seng festet på veggen til å sove i?!?! Jaja, Atle sov jo også veldig godt i setet sitt. Mor var derimot litt mer spendt og redd for at junior Ingebrigtsen skulle skrike og plage all pax`en! Men det gikk heldigvis greit.
Men nå har jeg ikke tid til å skrive mer, mamma sier jeg må rydde, kanskje vi skal dra tilbake til korea snart alikevel ;o)
Neida mamma, vi blir jo så glad når vi får fiskeboller og gullerotkake til dessert (sant det è dårlig)!!!

Hei Hå godt folk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar