torsdag 4. februar 2010

TO TENNER SMÅ...

Da har vi jaggu meg rundet februar. Ka gir du meg? En mnd med bare 28 dager, hvor herlig er ikke det. Dessuten, i år betyr februar FERIE for oss.
Planen var at vi skulle reise til Hawaii på bonuspoeng, men dessverre, øyen Hawaii var full.
Var rett og slett ikke plass til flere. Så da får vi heller stue oss i høyden og reise til Singapore i stede. Men det blir helt sikkert ikke ille det heller, sol og 30-35 grader om dagen, og i natt hele 27 grader. Det kan man tåle.

Gleder meg til ferie med lille familien. Atle, Oscar Andreas og mor, ut på tur til varmere strøk. Det er første ferien vår, bortsett fra Busan og Norge. Oscar blir en liten globetrotter. Har vært verden rundt før han runder 1 år. Ikke verst bare det!!
Regner vi at vi flytter hjem i september så er det jo faktisk bare 7 mnder igjen her i Sør-Korea. Litt rart å tenke på at vi snart skal flytte hjem igjen. Da er det ikke sikkert Oscar noensinne kommer tilbake til fødestedet sitt. Jo, satse på at de har charterturer til Okpo innen han er 25 år :o) Yeah right!

Lille Oscar har begynt å bli en ordentlig stor gutt. To tenner små er på vei ut. Den ene er allerde veldig synlig, og han biter og knurrer og gnager på alt. Ser nesten ut til at han går i farens fotspor der også. Faren var jo Stord fergens store skrekk, som beit rundt seg. Oscar blir vel Amsterdam flyets store skrekk han da...
Gnage på ting er altså den største aktiviteten om dagen. Han har gnagd på baksiden av smokken, så den vesle sneglen det var bilde av er rett og slett litt amputert.
I dag fikk vippestolen gjennomgå til frokost og mor sitt armbånd gjennomgå til lunch. Hva som får gjennomgå til kveld får vi vente og se, men tror alle lekene er litt skrekkslagen om dagen...
Han har også begynt å spise litt fast føde. I går ble det Kalkun og pasta til middag. Da var både Oscar og mor full av middag...Deilig.
Men han jomser og koser seg...namnamnam!

For øyeblikket sitter Oscar og mor på kafèen "Angel in us". Jeg koser meg med en kopp kaffe, og Oscar sitter og leker i vognen. Han har gått over til sportsvogn nå. Måtte nesten bytte når han begynte å dra seg opp fra den andre vognen, jeg måtte jobbe hardt for å brekke han ned igjen. Sterk liten sak.

Bør vel komme oss hjem og pakke litt snart. Har pakket en del, det første som gikk i kofferten var Oscar sin badebleie. Får se om den blir brukt. Han elsker jo å være naken. Som onkel Joachim og tante Lena kaldte han; Nakenfisen.
Bare håpe vi kommer oss helskinnet hjem. Var ikke bare bare å komme seg ned hit. Det er med livet som innsats man går fra leiligheten og de 15 minuttene i sentrum før man er på kafèen.
I dag måtte vi presse oss forbi litt veiarbeid, løpe over overgangsfeltet og ble påkjørt av en mann med handlevogn. Mannen med handlevogn kilte seg fast i Oscar sin vogn og halte og dro og styrte for å komme seg løs. Helt vill i blikket. Jeg måtte bare le...

Men nå er det påtide vi kommer oss hjem. Oscar har angrepet armbåndet mitt igjen.

Snakkes når vi er tilbake fra ferie!

Love u and love Ferie!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar