mandag 13. april 2009

Jenten i Kyoto

For øyeblikket befinner vi oss i Kyoto. Vi ankom i går ettermiddag, og har enda ikke fått med oss så mye av byen. Men så vidt vi kan se på utsikten fra hotellromsvinduet så er byen svæææær.
Til nå har turen gått fra Okpo lørdags morgen, ankom Busan i 10 tiden, fòr til hotellet og deretter lunch på Friday`s! Yummi yum! Fikk oss en tur innom Koreas største shoppingsenter, jentene fikk litt panikk og fant dermed ingenting. Guttene svinset og svanset for seg selv og shoppet en del. Sånn har det altså blitt!
Om kvelden ble det en hyggelig middag på hotellet. Vi måtte nesten spise der når det tross alt var aspargess festival. 5 retter og greier og greier! :o)
Dermed hadde vi fått Janne og Svein Henning med på 3 festivaler i løpet av tiden deres i Korea. Beviser hvor glad Koreanere er i festivaler.
jaja, så gikk turen videre til Hiroshima med båt. Ca.3 timer. Veldig behagelig tur. Vi ankom Fukuoka, glefste i oss en hamburger på McDonald`s....Yes, Janne og Svein sier også "I`m lovin it" etter èn uke i Korea.
Ankom Hiroshima søndag ettermiddag og svingset og svanset rundt. Fikk med oss A-domen by night og gikk ellers og svinset og svanset litt rundt i byen. Mandag morgen ble det kjempe deilig frokost på hotellet, pannekaker og det hele. Så gikk turen videre til A-dom museet. Tok dagen veldig med ro, og tok toget videre til Kyoto i 16 tiden. Så her sitter vi nå. Så langt liker vi Japan veeeeeldig godt.
Her er rent og pent og japanere er veldig hyggelig. Eneste er at vi av og til føler oss litt i lilleputtland. Alle disker og bord er jo så lav....
Nå ser det ut som vi skal ut på sightseeing og spionere på Geishaene! Gøy!
Sees snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar