fredag 3. april 2009

Middag på Michael Jackson...

I går var vi ute og spiste middag med Linda, Håkon og lille Jonas + Henning, Christine og en kollega av de.
Vi var på en lokal sjappe. Det var som å være på grillfest. Vi kom inn i et lokalet der det var dekket med stor grus på gulvet, grillbord av oljefat og plastikkstoler. Akkurat som å være på grillfest.
De serverer bare en type kjøtt der, og det er spareribs. Helt i orden for oss.
Så der satt vi rundt noen tønner, med en grill i midten og grillet middagen vår. Herlig.
Grunnen til at noen kaller stedet Michael Jackson er at man får utdelt en hvit hanske, så man ikke skal brenne seg. Og utenpå den har man en plastikk hanske. Så da kan man sitte der og grille med Michael Jackson hånden. Only in Korea.

Men det var en koselig kveld. Og det så ut som andre også koste seg, det var nok av Sojo rundt om på bordene, og etter en stund ble det plutselig et fæla spetakkel. En koreansk dame hadde tydligvis fått i seg litt for mye Sojo, og da skal det litt til å holde ballansen på stor grus. Så hun veltet av plastikk stolen sin, og deiset i bakken, og på veien dro hun like godt med seg alt som stod på bordet deres.
Det ble litt stille i "teltet" et lite øyeblikk, men det gikk fort over. De fleste satt vel egentlig og flirte litt.

Jonas satt i hvertfall og koste seg og småflørtet med meg hele kvelden. Tror han har skjønt at jeg snart skal skaffe en liten venn til han. Det setter han nok sikkert pris på.
Ellers så er det det at jeg er en liten moviestar i Korea. Det er i hvertfall det damene på kontoret til Atle sier. Hehehe, men så er jo Atle Mr.Brad Pitt også da. Ikke verst bare det.

Ellers merkes det at det er varmere i luften. Alt av småkryp begynner å komme frem fra busker og kratt. Eller småkryp kan de nesten ikke kalles. Her om dagen gikk jeg nede i gaten og oppdaget at noen gikk ved siden av meg. Jeeezez, det var en sværing.... Trodde nesten det var en hund, men det var en pissemaur. En hel flokk kom etter. Så jeg ga på alt en gravid kvinne klarer.
Når jeg gikk opp den berømte bakken til blokken vår i dag, kom det en kar rullene nedover. Et svært drog av en larve. Jeg sa bare ett kjapt "Hallo" og gikk videre. Føler ikke det er rette gjengen å pisse seg inn med.
Vi hadde også en som karret seg opp bakken når vi skulle spise middag her i uken. Klokken var vel rundt syv, og Atle ser ut vinduet og sier: Hva er det han der driver med.
Da var det en liten tass, en koreaner altså, som hadde fått i seg en smule for mye Sojo. Han sjanglet litt, og så fòr han bort til en mur og ropte på den største elgen i korea. Han karret seg opp igjen, og tok noen fine og lette tripp over fortauskanten. Men det var visst litt mye aktivitet for en sliten koreaner, så han måtte ha en liten pust i bakken, og satt seg like godt ned litt. Håper for hans egen del at han satt der en god stund og fikk seg litt frisk luft.

Ellers har det åpnet en herlig liten pub/kafè her. Sørheia er navnet. Ja, du leste rett...litt festelig navn ettersom det er en koreaner som driver stedet. Men hun hadde vært på besøk hos en venninne i norge, og dette var det fineste stedet hun noensinne hadde sett. Navnet på gaten der venninnen bodde var Sørheia, så da denne lille frøken koreaneren skulle åpne sitt eget sted kaldte hun det like godt Sørheia. I korea. Jaja! Kjempe koselig sted. Egentlig åpner hun ikke før 7.april. Men vi fikk komme inn alikevel. Og i går var vi der med hele torsdagsklubben. Det ble masse vin, shots og champagne på damene, og en iste på meg. Og Nanni som hun heter, skulle ikke ha noe for det. Dette var god reklame for henne. Så vi måtte bare komme igjen siden. Hun spurte hva vi syntes drinkene skulle koste, og mikset alt mulig så fruene kunne få smake.
Så nå blir dette det nye torsdagsklubb stedet for oss. Kjempe koselig sted, og en herlig dame. Klart vi skal gå der da!

I kveld ser det ut som det blir kino med Henning og Christine. Og i morgen skal jeg bake boller. VI FÅR JO BESØK! :o)

God helg til alle våre kjære!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar