onsdag 25. mars 2009

Kirsebærblomstringen er i full gang!

Nå er det vår i Korea, og det blomstrer over alt.
Kirsebærtrærene er i full blomst langs veiene. I dag var jeg ute og tok noen bilder, mange hjemme som er veldig ivrig etter å få se hvordan det er her når det blomsterer.
Enjoy!










Jeg tok også noen bilder av området vi bor i.



Her i C-blokken bor vi. Helt til høyre, 4.etg (egentlig 5.etg, men den første etg. heter 2.etg her). Tenkte bare å informere om det så dere ikke går feil om dere stiller innom. Altså leilighet C-501.



Her et utsikt fra halvveis i bakken vår. Litt tungt å gå opp med en god kul på magen, så det var greit med en unnskyldning om at nå må jeg ta litt bilder :o)



Palmene våre. De ser litt pjusk ut. Men hvem som helst kan jo bli litt pjusk av en kald vinter.



Og så avslutter vi med en av de herlige hagene rundt blokken vår. De planter jo kål over alt. Denne lille hagen ligger rett bak blokken vår, og der ligger den ikke aleine.... Kål, kål, kål...

1 kommentar:

  1. Fantastisk flotte kirskebærtrær dere har i nærområdet, håper det fremdeles er blomstring når jeg kommer ned:-) må ellers si meg enig med de mamma og pappa, du er veldig flink å skrive og det er kjempemorro å lese om alt det artige dere opplever. og ikke minst er det kjekt å se bilder så fortsett med det:-) Klem fra Camilla

    SvarSlett